Om Pernille

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2008 og arbejdede i fem år med alvorligt syge børn og deres pårørende på Rigshospitalet i København.

I 2013 blev jeg kørt ned og fik en voldsom hjernerystelse, som i en længere årrække ændrede mit liv på stort set alle parametre. Under min genoptræning blev jeg præsenteret for Fascial Flow®, som nænsomt hjalp mig tilbage i livet – og gav mig en ny måde at være i verden på.

Jeg arbejder nu kun med regulering af kropslige tilstande med fokus på vores bindevæv og nervesystemer, og er deri meget optaget af, hvilke aftryk vores fysiske traumer og følelsesmæssige tilstande sætter i kroppen. Det er min erfaring, at bindevævets struktur og sammenhæng med kroppens mange andre systemer, er en adgangsport til vitalitet og og forandring. Det er her, vi kan få adgang til de tidligste kropslige erindringer, kontakte oprindelige ressourcer og bevægelsesmønstre samt nærme os dét at hele traumer. Det kræver tid, mod, sårbarhed og nærvær at lytte ind – og for mig er det forbundet med en tilstand af dyb kontakt.

Min Vision

At skabe livsglæde, samhørighed og en bedre verden med mennesker i dybere kontakt og forståelse for sig selv og i samspillet med andre.

Min Mission

At udbrede og skabe forståelse for Fascial Flow®, som styrker evnen til at skabe positiv forandring og forankring i krop, psyke og nervesystem.

Min Kerneværdi

At øge livskvalitet og frihed gennem kropslig bevidsthed.

Faglig Tilgang

Foruden sygeplejerske, er jeg uddannet Advanced Fascial Flow® Guide og Fascial Flow® Behandler. Jeg videreuddanner mig fortløbende hos Jeanne Jensen (grundlægger af Fascial Flow®) og har taget Relationel Traumeterapeutisk overbygning på Skolen for Psykosomatik ved Ulla Rung Weeke samt deltager i supervision og SCT-gruppetræning (System-Centered® Therapy).

Jeg lader mig løbende inspirere af andre undervisere, behandlere og forskere, herunder blandt andre Linda Thorborg, Elin Solheim, Thomas Myers, Robert Schleip, Mary Bond, Dr. Mark Hyman, Bonnie Bainbridge.

Følg mig på Instagram

Følg mig på Facebook

Addresse

Behandling: Nørrebrogade 7, 2. tv,
2200 Kbh N
Undervisning: Bredgade 33a, st,
1260 Kbh K

Kontakt

info@bestflows.dk
3116 4404

Best Flows  •  Copyright 2022 •  Cookiepolitik  •  Dit samtykke

Best Flows
Copyright 2022
Cookiepolitik
Dit samtykke