Om Pernille

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2008 og arbejdede i fem år med  kræftsyge børn og deres pårørende på Rigshospitalet i København.

I 2013 blev jeg kørt ned og fik en voldsom hjernerystelse, som i en længere årrække ændrede mit liv på alle parametre – og som jeg erfarede som en både ensom og sorgfuld proces. Under min kropslige genoptræning blev jeg præsenteret for Fascial Flow®, som nænsomt hjalp mig tilbage i livet – og gav mig en ny måde at være i verden på.

Jeg arbejder nu med regulering af kropslige tilstande. Mit fokus er på bindevæv og nervesystemer med de aftryk vores fysiske traumer og følelsesmæssige tilstande sætter i kroppen. Det er min erfaring at bindevævets struktur og sammenhæng med kroppens mange andre systemer, er en adgangsport til vitalitet og og forandring. Det er her, vi kan få adgang til tidlige kropslige erindringer, kontakte oprindelige ressourcer og bevægelsesmønstre samt nærme os dét at hele traumer. Det kræver tid, mod, sårbarhed og nærvær at lytte ind – og for mig er det forbundet med en tilstand af dyb kontakt, som jeg oplever mange længes mod.

Faglig Tilgang

Foruden sygeplejerske, er jeg uddannet Advanced Fascial Flow® Guide og Fascial Flow® Behandler hos Jeanne Jensen ved Den Levende Krop. Jeg har terapeutiske overbygninger i Relationel Biologisk Traumeterapi fra Skolen for Psykosomatik v/ Ulla Rung Weeke og fordyber mig fortløbende med en fast gruppe af erfarne psykoterapeuter og psykologer. Desuden træner jeg System-Centered® Theory (SCT) hos britiske Mike Maher og modtager løbende supervision.

Jeg lader mig løbende inspirere af andre undervisere, behandlere og forskere, herunder blandt andre Linda Thorborg (KMI), Elin Solheim (Fysio Flow), Thomas Myers (Anatomy Trains), Dr. Robert Schleip (Fascia Research Group), Mary Bond (Rolf Movement) og Bonnie Bainbridge (Body-mind-Centering).

Følg mig på Facebook

Følg mig på Instagram

Faglig Tilgang

Foruden sygeplejerske, er jeg uddannet Advanced Fascial Flow® Guide og Fascial Flow® Behandler hos Jeanne Jensen. Jeg har overbygninger i Relationel Biologisk Traumeterapi fra Skolen for Psykosomatik v/ Ulla Rung Weeke og fordyber mig fortløbende på skolen med en fast gruppe af erfarne psykoterapeuter og psykologer. Desuden træner jeg System-Centered® Theory (SCT) i gruppeforløb hos Mike Maher og modtager løbende supervison. 

Jeg lader mig desuden inspirere af andre undervisere, behandlere og forskere, herunder blandt andre Linda Thorborg, Elin Solheim, Thomas Myers, Robert Schleip, Mary Bond og Bonnie Bainbridge.

Følg mig på Instagram

Følg mig på Facebook

Min Vision

At skabe livsglæde, samhørighed og en bedre verden med mennesker i dybere kontakt og forståelse for sig selv og i samspillet med andre.

Min Mission

At udbrede og skabe forståelse for Fascial Flow®, som styrker evnen til at skabe positiv forandring og forankring i krop, psyke og nervesystem.

Min Kerneværdi

At øge livskvalitet og frihed gennem kropslig bevidsthed.

Addresse

Behandling: Nørrebrogade 7, 2. tv,
2200 Kbh N
Undervisning: Bredgade 33a, st,
1260 Kbh K

Kontakt

info@bestflows.dk
3116 4404

Best Flows  •  Copyright 2023 •  Cookiepolitik  •  Dit samtykke

Best Flows
Copyright 2022
Cookiepolitik
Dit samtykke