Om Pernille

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2008, og arbejdede i fem år med alvorligt syge børn og deres pårørende på Rigshospitalet i København.

I 2013 blev jeg kørt ned og fik en slem hjernerystelse, der i en længere årrække ændrede mit liv på stort set alle parametre. Jeg har derfor selv erfaret, hvor voldsom indvirkning både fysiske og psykiske traumer kan have på arbejdsliv, fritid, familieliv, økonomi og livslyst.

I forbindelse med min genoptræning blev jeg præsenteret for Fascial Flow. Den undersøgende og nænsomme bevægelsesform berørte min krop og mit nervesystem på en måde, som langsomt hjalp mig til at finde vej tilbage.

Det har været en lang rejse at forene mig med en forandret identitet samt at finde tilbage til en meningsfuld tilværelse. Jeg lever endnu med mén af post-commotio syndrom (langvarige følger af hjernerystelse), men dette til trods føler jeg mig meget privilegeret grundet den store læring og visdom, som årerne har bragt med sig.

 

Min Faglige tilgang

 Jeg arbejder nu kun med regulering af kropslige tilstande, både individuelt og i grupper, med fokus på bindevæv og nervesystemer, og er deri meget optaget af, hvilke aftryk vores fysiske traumer og følelsesmæssige tilstande sætter i kroppen. Det er min erfaring, at bindevævets struktur og sammenhæng med kroppens mange andre systemer, er en adgangsport til vitalitet og og forandring. Det er her, vi kan få adgang til de tidligste kropslige erindringer, kontakte oprindelige ressourcer og bevægelsesmønstre samt nærme os dét at hele traumer. Det kræver tid, mod, sårbarhed og nærvær at lytte ind – og for mig er det forbundet med en tilstand af dyb kontakt. 

Foruden sygeplejerske, er jeg uddannet Advanced Fascial Flow® Guide og Fascial Flow® Behandler. Jeg videreuddanner mig fortløbende hos Jeanne Jensen (grundlægger af Fascial Flow®) og har taget Relationel Traumeterapeutisk overbygning på Skolen for Psykosomatik ved Ulla Rung Weeke samt deltager i supervision og SCT® gruppetræning (systems-centered-therapy). 

Jeg lader mig løbende inspirerer af andre undervisere, behandlere og forskere, herunder blandt andre:

Linda Thorborg

Elin Solheim 

 Thomas Myers

 Robert Schleip

 Mary Bond 

 Dr. Mark Hyman

 Bonnie Bainbridge 

 

 

 

 

Best Flows v/ Pernille
info@bestflows.dk
Mobil: 3116 4404
Behandling foregår i Centeret ved søerne, Nørrebrogade 7, 2. tv, 2200 Kbh. N
Forløb, workshop og uddannelse foregår i DrivKraft, Bredgade 33a (i baggården), 1260 Kbh K
Cookiepolitik
Tilbagekald dit samtykke