BEST FLOWS

Forøg din livsglæde gennem kropslig bevidsthed med Fascial Flow
Nærvær – Kontakt – Bevægelse

Fascial Flow®

Fascial Flow® er sanselig udforskning af kroppen. Nænsomme bevægelser, der vitaliserer og smidiggør bindevævet i kroppen, regulerer nervesystemet, forbedrer kropsholdningen, og lader kroppen finde tilbage til oprindelige balance og bevægelses-mønster. Fascial Flow® er ikke terapi, men rummer en dyb kontakt og kan have en terapeutisk effekt.

Læs mere
Jeg nærer en dyb overbevisning om, at der er læring og potentiale at hente i alle livets oplevelser. Når vi mærker, at vi har noget eller nogen at læne os mod og forbinde os med, så oplever vi en sammenhæng, der skaber tryghed og frigiver ressourcer i både sind og krop. Det handler om kontakt og forbindelse.

“Jeg har fået virkelig meget ud af at gå hos Pernille. Hun skaber et trygt rum, hvor det bliver muligt at kontakte, mærke og arbejde med de helt fine nuancer i kroppen – både fysiske og følelsesmæssige – og finde frem til ressourcer og forbindelser, som man ikke havde adgang til før. Jeg gik til fascial flow i forbindelse med chok-/traume-arbejde, det har været en kæmpe hjælp, og jeg følte mig i meget kompetente, opmærksomme og sikre hænder hos Pernille.”

– Laura Danielsen, Art Director/grafisk designer

Fascial Flow® Holdforløb

Undervisning indeholder sekvenser baseret på ro, langsomhed og dybde, der øger bevidsthed om dine sansninger og regulerer dit nervesystem. Der indgår dynamiske og strukturelle sekvenser, der påvirker gang og kropsholdning. Sekvenserne afspejler den variation af sanseindtryk og bevægelse, som vi naturligt møder i dagligdagen, hvilket vi både kropsligt og mentalt har glæde af at kunne håndtere.

Fascial Flow® Workshops

Sanseorienteret undervisning som inviterer til bevægelse, nysgerrighed og bevidsthed. De enkelte workshops har forskellige temaer og varer typisk mellem to og tre timer. Giver mulighed for at prøve Fascial Flow® eller fordybe dig i de kropslige erfaringer, du allerede har med Fascial Flow®

Fascial Flow® Behandling

Sessionerne er som oftest en kombination af samtale, nænsom manuel behandling på briks og kan inddrage bevægelser i Fascial Flow®.
Jeg ser unge og voksne i alle aldre med forskellige problematikker og ønsker til behandling. Jeg er optaget af at krop og nervesystem mødes i et roligt tempo, der tager hensyn til de erfaringer, du både kropsligt og følelsesmæssigt har med dig. 

Fascial Flow® Basiskursus

For dig, der er underviser, behandler, terapeut - samt dig, der ønsker fordybelse i et nyt felt uanset faglig baggrund. Inspiration til en ny måde at være med krop og bevægelse. Forløber over seks undervisningsdage og er led i kvalificering til Fascial Flow® Grunduddannelse.

Fascial Flow® Grunduddannelse

For dig, som ønsker at arbejde med en professionel kropslig tilgang til mennesker. Fascial Flow® Grunduddannelse forløber over 21 undervisningsdage samt en eksamination. Du bliver certificeret Fascial Flow® Guide og kan undervise individuelt og på hold.

Best Flows v/ Pernille
info@bestflows.dk
Mobil: 3116 4404
Behandling foregår i Centeret ved søerne, Nørrebrogade 7, 2. tv, 2200 Kbh. N
Forløb, workshop og uddannelse foregår i DrivKraft, Bredgade 33a (i baggården), 1260 Kbh K
Cookiepolitik
Tilbagekald dit samtykke