Fascial Flow®
Basiskursus

Din krop og dine sanser er en direkte port til regulering af nervesystemet. Få ny oplevelsesorienteret viden om kroppens største sanseorgan, dit bindevæv, og mød en bevægelsesmetode, der vækker kroppens ressourcer og skaber tryghed i nervesystemet.

Om Basiskursus

På Basiskursus går du på opdagelse i kroppens bindevæv og nervesystem gennem oplevelseorienteret undervisning i Fascial Flow®️ Metoden. Ved mikrobevægelser, opmærksomhed på sansning og et langsomt, lyttende tempo lærer du kroppen at lave selvregulering, rumme ubehag og finde ressourcer. At sanse, erfare og blive fortrolig med din krops egne fortællinger og reaktionsmønstre er et vigtigt grundlag for relationelt arbejde med andre mennesker.

På kurset introduceres du til:

  • Viden om bindevæv, det autonome nervesystem og det sociale nervesystem
  • Hvordan du kan bruge dine primære sanser til forbedring af kropsholdning og funktionsniveau
  • At kende til begreberne kropsskema og kropsbillede for bedre selvforståelse og forandringspotentiale
  • At opleve kroppen som en ressource – uanset tilstand – og forbedre egenomsorg
  • Værktøjer til brug i hverdagen for bedre trivsel, mobilitet, smertehåndtering og stress
Fascial Flow® Basiskursus henvender sig især til dig, der er underviser, behandler eller terapeut, men alle er velkomne.
Kurset forløber over 6 dage i alt og kan være dit springbræt til Fascial Flow® Grunduddannelsen, som certificerer dig i metoden.

Basiskursus

Max. 10 kursister 
Vælg kurset du ønsker at deltage i

Fascial Flow® Basiskursus – Forår 2024

Modul 1:  25. 26. 27. april
Modul 2:  23. 24. 25. maj

Tilmelding senest 14. april 2024

Fascial Flow® Basiskursus – Efterår 2024

Modul 1:  23. 24. 25. oktober
Modul 2:  27. 28. 29. november

Tilmelding senest 1. oktober 2024

Praktisk
information

Pris: 7.800 kr (FOR 2 MODULER)

Ved tilmelding til Fascial Flow® Basiskursus kan du vælge at betale hele beløbet på én gang eller afdrage i to rater, hvoraf første betales ved tilmelding. Tilmeldingen er bindende.

Sted: DRIVKRAFT

Bredgade 33a st., 1260 København K (i baggaården).
Du kommer nemt dertil med Metro M3 til Marmorkirken eller
Kongens Nytorv. Undervisningen er kl. 9.30-15.30.
Tusind tak for et skønt Basiskursus. Undervisningen afspejler hvor integreret Fascial Flow er i dig. Det gør det enkelt og legende for mig at tage den nye læring og viden ind. Der er ingen mislyde i mellem det, du siger på kurset og det, du gør. Det hele hænger sammen, så både du og metoden er troværdig og giver mening.

Anja Bokelund, Psykoterapeut

Basiskurset har vakt min nysgerrighed endnu mere på Fascial Flow ift. hvordan jeg kan bruge det både fagligt og i mit eget personlige arbejde med kroppen. Jeg har fået større bevidsthed om mit bindevæv gennem alle de øvelser, vi lavede på kurset. Øvelser, som var enkle og til at gå til – og fortsætte med derhjemme.

Hanna Højer, Yoga – og mindfulness instruktør

Basiskursus har skabt kontakt til noget dybereliggende og sansene i mig selv. Det har givet mig indblik i bindevævet, som ellers har haft en meget perifér vinkel i min opmærksomhed. Jeg har fået større awareness omkring hvordan bindevæv og nervesystem cementerer hinanden – også i en terapeutisk sammenhæng.

Thomas Duholm, Psykoterapeut

På Basiskursus har jeg lært hvordan små kropslige reguleringer og sansninger kan samle mig og hjælpe mig i ro. Jeg har lært at holde rum for og være tilstede med mit indre ubehag uden at gå helt i frys eller desociere, og jeg kommer hurtigere tilbage til mig selv, når noget har været overvældende.

Githa Falk, Tale/høre konsulent

Basiskurset er en trædesten til Fascial Flow® Grunduddannelse, hvor du kan blive certificeret Fascial Flow® underviser. Certificeringen giver dig mulighed for at undervise i Fascial Flow eller anvende metoden i dit terapeutiske felt. Læs mere her.

Addresse

Behandling: Nørrebrogade 7, 2. tv,
2200 Kbh N
Undervisning: Bredgade 33a, st,
1260 Kbh K

Kontakt

info@bestflows.dk
3116 4404

Best Flows  •  Copyright 2023 •  Cookiepolitik  •  Dit samtykke

Best Flows
Copyright 2022
Cookiepolitik
Dit samtykke