Fascial Flow®
Basiskursus

Din krop og dine sanser er en direkte port til regulering af nervesystemet. Få ny viden om kroppens største sanseorgan, dit bindevæv, og bliv inspireret af en bevægelsesmetode, der vækker kroppens ressourcer og kommunikerer med de dele af hjernen, der ikke forstår ord.

Fascial Flow® Basiskursus henvender sig især til dig, der er underviser, behandler eller terapeut, men alle er velkomne.

Om Basiskursus

På Basiskursus går du på opdagelse i kroppens bindevæv og nervesystem gennem oplevelseorienteret undervisning i Fascial Flow®️ Metoden. Ved mikrobevægelser, opmærksomhed på sansning og et langsomt, lyttende tempo lærer du kroppen at lave selvregulering, rumme ubehag og finde ressourcer. At sanse, erfare og blive fortrolig med din krops egne fortællinger og reaktionsmønstre er et vigtigt grundlag for relationelt arbejde med andre mennesker.

På kurset introduceres du til:

  • Viden om bindevæv, det autonome nervesystem og det sociale nervesystem
  • Hvordan du kan bruge dine primære sanser til forbedring af kropsholdning og funktionsniveau
  • At kende til begreberne kropsskema og kropsbillede for bedre selvforståelse
  • At opleve kroppen som en ressource – uanset tilstand – og forbedre egenomsorg
  • Værktøjer til brug i hverdagen for bedre trivsel, mobilitet, smertehåndtering og stress

Basiskurset vil inspirere dig til at tænke nyt om kroppens udtryk, dens sammenhæng med det sociale nervesystem og sansemæssige reaktionsmønstre – og lade dig erfare det indefra. Kurset har fokus på praksis og forløber over 6 dage i alt. Basiskursus kan lede dig videre til Grunduddannelsen, som certificerer dig i metoden, som kan bruges i mange undervisningssammenhænge, i terapi og som forståelse af gruppers indvirkning på regulering af krop og nervesystem.

Basiskurser 2023

Max. 8-10 kursister pr. modul.
Vælg kurset du ønsker at deltage i.

Fascial Flow® Basiskursus – Vinter

Modul 1:  3. 4. 5. februar  (weekend)
Modul 2:  3. 4. 5. marts (weekend)

Tilmelding senest 27. januar  

Fascial Flow® Basiskursus – Forår

Modul 1:  11. 12. 13. maj
Modul 2:  8. 9. 10. juni

Tilmelding senest 20. april

Praktisk
information

Pris: 7.500 kr (FOR 2 MODULER)

Ved tilmelding til Fascial Flow® Basiskursus kan du vælge at betale hele beløbet på én gang eller afdrage i to rater, hvoraf første betales ved tilmelding. Tilmeldingen er bindende.

Sted: DRIVKRAFT

Bredgade 33a st., 1260 København K (i baggaården).
Du kommer nemt dertil med Metro M3 til Marmorkirken eller
Kongens Nytorv.
Undervisningen er kl. 9.30-15.30 alle dage.
Tusind tak for et skønt Basiskursus. Undervisningen afspejler hvor integreret Fascial Flow er i dig. Det gør det enkelt og legende for mig at tage den nye læring og viden ind. Der er ingen mislyde i mellem det, du siger på kurset og det, du gør. Det hele hænger sammen, så både du og metoden er troværdig og giver mening.

Anja Bokelund, Psykoterapeut

Basiskurset har vakt min nysgerrighed endnu mere på Fascial Flow ift. hvordan jeg kan bruge det både fagligt og i mit eget personlige arbejde med kroppen. Jeg har fået større bevidsthed om mit bindevæv gennem alle de øvelser, vi lavede på kurset. Øvelser, som var enkle og til at gå til – og fortsætte med derhjemme.

Hanna Højer, Yoga – og mindfulness instruktør

Basiskursus har skabt kontakt til noget dybereliggende og sansene i mig selv. Det har givet mig indblik i bindevævet, som ellers har haft en meget perifér vinkel i min opmærksomhed. Jeg har fået større awareness omkring hvordan bindevæv og nervesystem cementerer hinanden – også i en terapeutisk sammenhæng.

Thomas Duholm, Psykoterapeut

Basiskurset er en trædesten til Fascial Flow® Grunduddannelse, hvor du kan blive certificeret Fascial Flow® underviser. Certificeringen giver dig mulighed for at undervise i Fascial Flow eller anvende metoden i dit terapeutiske felt. Læs mere her.

Addresse

Behandling: Nørrebrogade 7, 2. tv,
2200 Kbh N
Undervisning: Bredgade 33a, st,
1260 Kbh K

Kontakt

info@bestflows.dk
3116 4404

Best Flows  •  Copyright 2022 •  Cookiepolitik  •  Dit samtykke

Best Flows
Copyright 2022
Cookiepolitik
Dit samtykke