Fascial Flow® Basiskursus  

Fascial Flow® Basiskursus er for dig, der er underviser, behandler, terapeut eller dig, der blot ønsker at snuse til et nyt felt. Kurset giver sanselig inspiration til en ny måde at opleve og udforske krop, regulering og bevægelse.

Fascial Flow® Basiskursus vil introducere dig til:

  • viden om bindevæv og det autonome nervesystem
  • forbedring af kropsholdning og funktionsniveau
  • at danse mellem kropsskema og kropsbillede
  • at øge egenomsorg og kreativitet
  • værktøjer til brug i hverdagen for bedre trivsel, smertehåndtering, bevægelse og stress

Fascial Flow® Basiskursus

(max. 10 pladser) 

 

Vinter 2022

Modul 1: 

2. 3. marts 2022

Modul 2
23. 24. marts 2022

Modul 3:
6. 7. april 2022

 

Efterår 2022

Modul 1:
28. 29. september 2022

Modul 2
12. 13 oktober 2022

Modul 3:
2. 3. november 2022

 

Pris: 8.400 

 

Fascial Flow® Basiskursus forløber over 3 x 2 dage og vil give dig forståelse for de kropslige systemers sammenspil gennem fordybelse i Fascial Flow® – erfaret ud fra en udforskende og kropslig oplevet tilgang.

Kurset er til inspiration i dig og dit daglige virke, men kvalificerer dig ikke til at udbyde hold – og eneundervisning i Fascial Flow® eller bruge Fascial Flow® i din markedsføring. Basiskurset er der imod adgangsgivende til Fascial Flow® Grunduddannelse (efter samtale med underviser Pernille Sophia Bach), hvor du kan blive certificeret Fascial Flow® underviser. Læs mere her

PRAKTISK INFORMATION

Undervisning er alle dage fra kl. 9.30-15.30 og afholdes hos DRIVKRAFT, som ligger roligt og tilbagetrukket i en baggård på Bredgade 33a, st., 1260 København K. Du kommer nemt hertil med Metro til Kongens Nytorv.

Ved tilmelding til Fascial Flow® Basiskursus betales depositum 3000 kr. Det resterende beløb kan betales i rater a´1800 kr pr. modul. Tilmeldingen er bindende og depositum refunderes ikke. Skriv til info@bestflows.dk for tilmelding.  

   

 “Basiskurset ha skabt kontakt til noget dybereliggende og sansende i mig selv. Det har givet mig indsigt i bindevævet, som ellers har haft en meget perifer vinkel i min opmærksomhed. Jeg har fået større awareness omkring, hvordan bindevæv og nervesystem cementerer hinanden – også i en terapeutisk sammenhæng. Derudover har det givet mig en masse idéer til nye sanseopmærksomhedsudfoldelsesmuligheder.”

                                                                 – Thomas Duholm, Psykoterapeut

 

Pernille Sophia Bach
info@bestflows.dk
SMS: 3116 4404
Cookiepolitik
Tilbagekald dit samtykke
//
Til og med december 2021 udbydes min undervisning og behandling gennem
SALIG ApS
Masnedøgade 20, 2.sal, 2100
København Ø 
www.saligfascialflow.com